Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ







Μετά την ανακοίνωση και τις ενέργειες του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Τουριστικών Καταλυμάτων Βόρειας Εύβοιας για τη σύνδεση της Βόρειας Εύβοιας με το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (δείτε ΕΔΩ), έρχονται να προστεθούν και άλλα δύο δρομολόγια ανά εβδομάδα, τα οποία θα συνδέουν Αιδηψό, Ωρεούς και Πευκί με τον διεθνή αερολιμένα Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του τουριστικού γραφείου που θα εκτελεί τα δρομολόγια Βόρεια Εύβοια - διεθνές αεροδρόμιο έχει ως εξής:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΔΕΣΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Κυρίες και Κύριοι

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως σήμερα 11/06/2018 το γραφείο μας Palirria tours και η Αναπτυξιακή Ευβοίας Α.Ε σε συνεργασία με τη Π.Ε. Ευβοίας σύναψε συμφωνία για την πραγματοποίηση δύο δρομολογίων την εβδομάδα κατά την καλοκαιρινή περίοδο, αρχής γενομένης τη Τρίτη 12/06/2018, από Πευκί- Ωρεούς και Λουτρά Αιδηψού -Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και επιστροφή.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη ξεκινώντας από το Πευκί ( εάν υπάρχει ζήτηση ) και με το Φέρυ Μποτ των 07:00 ή 08:00 (θέμα προς συζήτηση ) θα περνάει στην Αρκίτσα και μετά Αεροδρόμιο. Το πούλμαν θα παραμένει περίπου τις 3 ώρες στο αεροδρόμιο έτσι ώστε να πάρει τους πελάτες προς Πευκί-Ωρεούς –Λουτρά Αιδηψού κάνοντας την ίδια διαδρομή μέσω Αρκίτσας.Οι παρακάτω τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν και το εισιτήριο των επιβατών και το Φέρυ μποτ.



25€ ΑΙΔΗΨΟ/ανά διαδρομή
30€ ΩΡΕΟΥΣ/ανά διαδρομή
35€ ΠΕΥΚΙ/ανά διαδρομή

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας είναι υποχρεωτική η κράτηση θέσης μέσω e-mail dmc@palirriatours.gr ή τηλεφωνικώς στο 22260 22000 έτσι ώστε να υπάρχει λίστα επιβατών.

Εκ μέρους του Palirria Tours ευχόμαστε μία καλή συνεργασία και αποδοτική καλοκαιρινή περίοδο.

Μετά τιμής
Δημήτρης Σεπετής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου