Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΑ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ






Το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο από τις 3 Απριλίου 2017 λειτουργεί μόνο 2 ημέρες της εβδομάδας (δείτε ΕΔΩ), αναμένεται να εξυπηρετεί το κοινό καθημερινά από την 1η Ιουλίου έως και τις 30 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού,  κα Λίνα Ευσταθίου-Σπανού, ανήρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook:

Με δική μας παρέμβαση η τράπεζα Πειραιώς που άνοιγε δυο φορές την εβδομάδα για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα είναι ανοιχτή κάθε μέρα!
Καρποφορούν οι συνεχείς προσπάθειες για την καθημερινή επαναλειτουργία των υποκαταστημάτων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στη λουτρόπολη της Αιδηψού.
Το Υποκατάστημα Αιδηψού “Τράπεζα Πειραιώς”, για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση συναλλαγών, τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών, θα λειτουργεί από την 1η Ιουλίου έως και την 30η Αυγούστου καθημερινά σε πλήρες ωράριο, με τελικό στόχο την λειτουργία του και κατά τους χειμερινούς μήνες.
Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειακό Διευθυντή Στερεάς Τράπεζας Πειραιώς κ. Δημήτριο Αυγέρη και την Διευθυντήρια κα. Άννα Στεργίου για την αγαστή συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα του Δήμου μας.

Σκοπός βέβαια είναι το υποκατάστημα της συγκεκριμένης τράπεζας να λειτουργεί σε καθημερινή βάση και τους υπόλοιπους μήνες, ώστε να μην χρειάζεται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής να μεταβαίνουν στο αμέσως πλησιέστερο κατάστημα που βρίσκεται στην Ιστιαία, για να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου