Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ






Έπειτα από αρκετούς μήνες θα συνεδριάσει ξανά το Τοπικό Συμβούλιο της Αιδηψού -το οποίο βάσει εγκυκλίου πρέπει να συνεδριάζει τουλάχιστον μία φορά το μήνα- με την τελευταία συνεδρίαση να έχει πραγματοποιηθεί στις 23 Ιανουαρίου 2018. 
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν θα μπορούσε κανείς να τα χαρακτηρίσει ως ελάσσονος σημασίας όταν υπάρχουν πολλά άλλα, σημαντικότερα κατά την κρίση μας, ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, η πρόσκληση της συνεδρίασης και τα θέματα έχουν ως εξής:

Σας καλούμε στη Συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτκής Κοινότητας Αιδηψού, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Αιδηψού, στα Λ. Αιδηψού, στις 9 του μηνός Μαϊου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για ορισμό αδειών και θέσεων υπαίθριας εμπορικής δραστηριότητας (έψησης καλαμποκιού, μαλλί γριάς, ποπ κόρν) και ορισμό θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για παραγωγούς (αγροτικών προϊόντων).

2. Εισήγηση προς την Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου, σχετικά με τον μέγιστο παραχωρούμενο Κοινόχρηστο χώρο στα περίπτερα επί πλέον της κατασκευής του.

3. Επί αίτησης της κας Αλεξάνδρας Αλεξανδρή του Κων/νου για έγκριση φύτευσης μίας μουριάς στο πεζοδρόμιο του καταστήματός της στην οδό Ερμού αρ. 34 στα Λ. Αιδηψού.


Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου
Αθανάσιος Πατσούρας


Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το Τοπικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει εκ νέου άμεσα ή, ακόμα καλύτερα, ο Πρόεδρος να καλέσει σε συνέλευση τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής, όπως υποχρεούται να κάνει τουλάχιστον μία φορά κατ’ έτος, σε συνεργασία πάντα με τον αντιδήμαρχο, με σκοπό να συζητηθούν και να εισηγηθούν πιο καίρια ζητήματα όπως είναι:

- Ο βιολογικός καθαρισμός και η (μη) λειτουργία του

- Η πιστοποίηση της παιδικής χαράς (έχει ολοκληρωθεί; σε τι στάδιο βρίσκεται;)

- Η χρηματοδότηση ύψους 2.000.000 € για την ανακαίνιση και επαναλειτουργία του Κασταλία (δείτε εδώ) (σε τι στάδιο βρίσκεται; έχει κατατεθεί η σχετική μελέτη-φάκελος;)

- To έργο αποκατάστασης και συντήρησης του παραλιακού δρόμου, που συνδέει τα Λουτρά Αιδηψού με τον Άγιο Νικόλαο (δείτε εδώ) (έχει κατατεθεί φάκελος; ποιο το χρονοδιάγραμμα του έργου;)

- Η αποκατάσταση του Πνευματικού Κέντρου Λ. Αιδηψού

- Η κατασκευή ποδηλατόδρομου στον Άγιο Νικόλαο για την οποία έχει ανατεθεί σχετική μελέτη (δείτε εδώ) (σε τι φάση βρίσκεται;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου