Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ;




Τυχαίο γεγονός ή άμεσα αντέδρασε η Δημοτική Αρχή όταν συμπολίτης μας ανήρτησε στο προφίλ του στο Facebook την παρακάτω φωτογραφία με τίτλο «Τι μέλλει γενέσθαι» προκαλώντας τα σχόλια και τις αντιδράσεις των διαδικτυακών του φίλων;






Συγκεκριμένα, η φωτογραφία, η οποία δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, δείχνει μία κατεστραμμένη κουπαστή στα σκαλοπάτια που οδηγούν στην πλαζ κάτω από τον Παιδικό Σταθμό Λ. Αιδηψού.

Έπειτα από 6 μέρες, δηλ. την Πέμπτη 03 Μαϊου 2018, η Δήμαρχος, Λίνα Ευσταθίου-Σπανού, ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook φωτογραφίες όπου πλέον έχει αντικατασταθεί η κουπαστή και σχολιάζει:

Καλημέρα! Μετά τον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου, τοποθετήθηκαν και οι καινούργιες κουπαστές στα σκαλοπάτια που οδηγούν στην πλαζ του παιδικού σταθμού Λουτρών Αιδηψού (παλιό λιμάνι)... και έπεται συνέχεια...





Είτε επρόκειτο για τυχαίο γεγονός είτε για άμεση αντίδραση από πλευράς του Δήμου, ελπίζουμε ότι μετά τη δημοσίευση των παρακάτω φωτογραφιών από την παραλιακή της Αιδηψού, να τοποθετηθούν άμεσα και τα κιγκλιδώματα, τα οποία έχουν αφαιρεθεί από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου. 
Ή μήπως τελικά η φετινή τουριστική περίοδος θα βγει με τα σχοινιά να προστατεύουν τους περαστικούς και τους πελάτες των καταστημάτων από τυχόν πτώση;

Οψόμεθα…





1 σχόλιο:

  1. Είναι ειδικά συρματόσχοινα με επικάλυψη σιλικόνης για την προστασία από τη διάβρωση και τον τραυματισμό από τα ξέφτια των συρματόσχοινων όταν παλιώνουν (σαν εκείνα που είχε η παιδική χαρά απέναντι από το REX πριν καταργηθεί οριστικά για να οριστικοποιήσει την πληρωμένη παιδική διασκέδαση στο λιμάνι).
    Έχει πια καταντήσει κουραστικό να πρέπει να φωνάζουμε διαρκώς για το αυτονόητο που είναι - τι άλλο - βγαίνουν παλιά κάγκελα, μπαίνουν νέα ... Τόσο απλό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή