Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ - ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ




Με πρωταθλητή τον αήττητο Παναθηναϊκό, ο οποίος επικράτησε με σκορ 62-39 επί του ΟΦΗ, ολοκληρώθηκε το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που φιλοξενήθηκε από 11 έως 15 Απριλίου στα Λουτρά Αιδηψού.

Με τη λήξη του αγώνα της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής, όλες οι ομάδες παρατάχθηκαν στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου Λ. Αιδηψού για την τελετή λήξης και την απονομή μεταλλίων και κυπέλλων.

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, Λίνα Ευσταθίου-Σπανού, παρέλαβε τιμητική πλακέτα από την ΕΟΚ, και συγκεκριμένα από μέλος του ΔΣ της, Γιάννη Αλεξόπουλο, για την προσφορά του Δήμου στη διοργάνωση του πρωταθλήματος αλλά και φανέλα του Παναθηναϊκού με τις υπογραφές των κοριτσιών από τον εκπρόσωπο της ομάδας, Μάκη Κουτσινικόλα.
Επίσης, αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου, Αθάνασιος Τσάντζαλος, από τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΣΕ Χάρη Μελετίου.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές των βραβείων της πρώτης σκόρερ, της πολυτιμότερης παίκτριας αλλά και της καλύτερης πεντάδας.
Πρώτη σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε η Σύνθια Εζέτζα του Παναθηναϊκού που παρέλαβε το έπαθλο από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Νίκο Φαρμάκη.
Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε και πάλι η Σύνθια Εζέτζα του Παναθηναϊκού που πήρε το βραβείο της από το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, Άγγελο Παπανικολάου.
Η καλύτερη πεντάδα αποτελείτο από τις Σύνθια Εζέτζα (Παναθηναϊκός), Λίλια-Άννα Καρακασίδου (Φάρος Κερατσινίου), Ευαγγελία Νάτσκου (Έσπερος Πάτρας), Ιωάννα Κριμίλη (ΠΑΟΚ) και Ευαγγελία Κοντραφούρη και την απονομή πραγματοποίησε η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, Λίνα Ευσταθίου-Σπανού.

Στην πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού τα μετάλλια απένειμε η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού και το κύπελλο ο Γιάννης Αλεξόπουλος.
Στον δεύτερο ΠΑΟΚ τα μετάλλια και αναμνηστικά παρέδωσε ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ, Χάρης Μελετίου, και στον τρίτο Φάρο Κερατσινίου, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Νίκος Φαρμάκης.
Τέλος, απονομές στον τέταρτο Έσπερο Πάτρας, στον πέμπτο ΟΦΗ και στον έκτο Πιερικό Αρχέλαο έκαναν ο Αντιδήμαρχος Αιδηψού, Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας-Αιδηψού, Δημήτρης Ζουπανιώτης, και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, Αθανάσιος Τσάντζαλος, αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα της σημερινής αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων για τη σεζόν 2017-2018 έχουν ως εξής:


Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 63-39
Δεκάλεπτα: 22-4, 37-22, 49-33, 62-39

ΠΑΟΚ – Φάρος Κερατσινίου 71-35
Δεκάλεπτα: 16-18, 39-24, 52-32, 71-35

Έσπερος – Πιερικός-Αρχέλαος 53-47
Δεκάλεπτα: 10-10, 24-26, 33-39, 53-47



Βαθμολογία 

1. Παναθηναϊκός ΑΟ 10 5-0
2. ΑΣ ΠΑΟΚ 9 4-1
3. ΑΟ Φάρος Κερατσινίου 8 3-2
4. Έσπερος ΑΟΠΑ 7 2-3
5. ΟΦΗ 6 1-4
6. ΣΦΚ Πιερικός-Αρχέλαος 5 0-5
























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου