Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

ΑΝΟΙΞΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 32ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ





Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Λ. Αιδηψού ξεκίνησε σήμερα το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 15 Απριλίου.

Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός -διαφήμιση για τον τόπο- του οποίου η διοργάνωση θα έμοιαζε σαν όνειρο εάν προηγουμένως δεν είχαν πραγματοποιηθεί ορισμένες εργασίες αναβάθμισης του κλειστού γυμναστηρίου όπως η
τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου-παρκέ, η δημιουργία κερκίδας 200 θέσεων με καθίσματα και η τοποθέτηση Led φωτισμού.

Πριν από την τελετή έναρξης, διεξήχθησαν οι αγώνες μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ-Πιερικός και ΟΦΗ-Έσπερος με τελικό σκορ 83-39 και 37-64 αντίστοιχα.

Χαιρετισμό απηύθυνε κατά την τελετή έναρξης ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ, Χάρης Μελετίου, ο οποίος καλωσόρισε και συνεχάρη τις έξι ομάδες για τη σκληρή δοκιμασία που πέρασαν και κατάφεραν να φτάσουν ως την τελική φάση.
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού, Λίνα Ευσταθίου Σπανού, η οποία, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε θερμά τις αθλήτριες, τους παράγοντες, τον πρόεδρο της ΕΟΚ, κ. Βασιλακόπουλο και την Ομοσπονδία και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Τέλος, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ., Γιάννης Αλεξόπουλος, ευχήθηκε σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν καλή επιτυχία και να κερδίσει ο καλύτερος.


Η πρώτη αγωνιστική έκλεισε με το ντέρμπι μεταξύ του Φάρου Κερατσινίου και του Παναθηναϊκού με τελικό σκορ 61-73 υπέρ του Παναθηναϊκού.





























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου