Σάββατο 14 Απριλίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 2ΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ




Από το 2ο Νηπιαγωγείο Λ. Αιδηψού λάβαμε και δημοσιεύουμε:


Η «εκπαιδευτική κοινότητα» του 2ου Νηπιαγωγείου Λουτρών Αιδηψού (προνήπια -νήπια - νηπιαγωγοί και γονείς) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν στην αντικατάσταση της επικίνδυνης, σιδερένιας πρόσοψης του νηπιαγωγείου με σύγχρονα, ασφαλή και ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου.

Ευχαριστούμε το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού (τη Δήμαρχο κα Ελένη Ευσταθίου –Σπανού, τους Αντιδημάρχους κκ. Σπανό Θανάση και Αγγελόπουλο Δημήτρη , καθώς και τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αιδηψού κ. Πατσούρα Θανάση) για την υλοποίηση του παραπάνω έργου μέσα σε 3 μόνο ημέρες. Πλέον η εκπαιδευτική διαδικασία στο 2ο Νηπιαγωγείο Λ.Αιδηψού θα είναι για όλους μας πιο εύκολη και κυρίως πιο ασφαλής η παραμονή των νηπίων στο χώρο.

Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον τεχνίτη- κατασκευαστή γύψινων - και γονέα νηπίου του σχολείου μας - κ. Γιάννη Σαμαρά (και τον πατέρα του Δημήτρη) για την αφιλοκερδή προσφορά του στην τοποθέτηση τσιμεντοσανίδων και γυψοσανίδων, ώστε η πρόσοψη του κτηρίου να γίνει ακόμη πιο όμορφη. Τέτοιες ενέργειες στις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε πρέπει να μνημονεύονται και να επικροτούνται απ’ όλους μας.

Ευχαριστούμε ακόμη και τους γονείς των νηπίων για την αλλαγή κουρτινών, την προμήθεια εξοπλισμού και για τις όποιες άλλες παρεμβάσεις έχουν ή προγραμματίζουν να κάνουν.

Ελπίζουμε ότι με τις επόμενες παρεμβάσεις που προγραμματίζονται από το Δήμο, αλλά και με τη συνεχή συμμετοχή και βοήθεια των γονέων (εξοπλισμός αυλής, ανακαίνιση των WC, κατασκευή αποθήκης, επισκευή περίφραξης) το σχολείο μας να είναι περισσότερο λειτουργικό απ’ ότι ήταν μέχρι τώρα.

Τέλος ευχαριστούμε τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας για την προμήθεια καινούριου φωτοτυπικού μηχανήματος.



Για το 2ο Νηπιαγωγείο Λ.Αιδηψού

Οι Νηπιαγωγοί

Τσέτσιλα Μαρούλα –Ζουμπουλιού Ελένη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου