Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ





Μια σύντομη επίσκεψη στην Αιδηψό έκανε σήμερα Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας του στην Εύβοια.

Ο κ. Μητσοτάκης κατέφθασε στο λιμάνι της Αιδηψού στις 13.50 και αφού χαιρέτισε και συνομίλησε με όσους είχαν συγκεντρωθεί για να τον υποδεχτούν, επιβιβάστηκε στο πλοίο « Ποσειδώνας» για να αναχωρήσει με το δρομολόγιο των 14.00.

Εκτός από τον κ. Μητσοτάκη, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον βουλευτή Εύβοιας, Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος μάλιστα τον συνόδευε καθ' όλη τη διάρκεια του διημέρου, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, τον πρώην βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλο, τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ευβοίας Πέτρο Ποδάρα, την Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ιστιαίας - Αιδηψού της Νέας Δημοκρατίας Αναστασία Σίδερη και τον πολιτευτή Βασίλη Δεμερτζή.

Τέλος, λόγω του περιορισμένου χρόνου και του σφιχτού προγράμματος, ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να επισκεφθεί το Υδροθεραπευτήριο όπως είχε προγραμματιστεί.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου