Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑ ΑΙΔΗΨΟΥ






Με φιλικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην Εθνική Εφήβων και στο Σύλλα Αιδηψού εγκαινιάστηκε σήμερα το μεσημέρι, 14 Ιανουαρίου 2018, το ανακαινισμένο κλειστό γήπεδο Λ. Αιδηψού.
Ένα γήπεδο που, χάρη στην τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου (παρκέ), αναμένεται να φέρει ακόμα περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και να ανεβάσει το επίπεδο του Σύλλα αφού οι αθλητές θα προπονούνται και θα αγωνίζονται στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Τα εγκαίνια, που πραγματοποίησαν η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, Λίνα Ευσταθίου-Σπανού, και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Ιστιαίας-Αιδηψού, Αθανάσιος Τζάντζαλος, τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ, Χάρης Μελετίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Πρατσόλης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένων Νομού Εύβοιας, Ανδρέας Παπανδρέου, 
αρκετοί εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και, βέβαια, πλήθος φίλων του μπάσκετ.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ. Βασιλακόπουλος, Πρατσόλης, Μελετίου, Παπανδρέου, Ευσταθίου-Σπανού αλλά και η πρόεδρος του Σύλλα, Σπυριδούλα Χαντζή, η οποία μάλιστα απένειμε τιμητική πλακέτα στην κα. Ευσταθίου-Σπανού για την αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Λ. Αιδηψού, την προσφορά της στο σωματείο Σ.Κ. Σύλλας Αιδηψού και στην αθλούμενη νεολαία της περιοχής. Τιμητική πλακέτα απένειμε και ο Γιάννης Αλεξίου, γενικός γραμματέας του Σύλλα Αιδηψού, στον κ. Βασιλακόπουλο για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Ενώ ο κ. Βασιλακόπουλος προσέφερε μια φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και μία μπάλα του μπάσκετ στη Δήμαρχο.


Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ.




























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου