Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΣΤΗ 2Η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ






Στη 2η Συνδιάσκεψη Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, που πραγματοποιήθηκε την 29/01/2018 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα, συμμετείχε ο Πρόεδρος ΕΠΛΣ Ευβοίας - Βοιωτίας - Ν.Α Φθιώτιδας και μέλος ΔΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΣ. Δανίκας Σωτήρης.


Τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση ήταν η τακτική αντιμετώπισης τόσο παλιών μισθολογικών αδικιών όσο και των στρεβλώσεων που προκαλεί το νέο ειδικό μισθολόγιο με δεδομένη τη συνεχιζόμενη άρνηση της κυβέρνησης να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. Επίσης, άλλα μείζονος σημασίας ζητήματα όπως το βαθμολόγιο, οι δυσμενείς επιπτώσεις του νέου συνταξιοδοτικού συστήματος, οι συντάξεις χηρείας, η εκπροσώπηση των ενστόλων στον ΕΦΚΑ κ.λπ.


Στην παραπάνω φωτογραφία ο Λιμενάρχης Αιδηψού είναι μαζί με τον Πρόεδρο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, Κατσιαμάκα Ιωάννη, ο οποίος κατάγεται από το χωριό Αμέλαντες Β. Εύβοιας. Ο κ. Κατσιαμάκας είναι ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει υπηρετήσει και υπηρετεί σε υψηλές θέσεις ευθύνης και παράλληλα είναι ένα από τα ισχυρότερα στελέχη επί σειρά ετών του Συνδικαλιστικού φορέα των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Λιμενάρχης Αιδηψού συμμετείχε επίσης στη συνάντηση του προεδρείου της ΠΟΕΠΛΣ με τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή. 
Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα εκκρεμή ζητήματα που αφορούν τα στελέχη ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, με κυριότερα, τον επανασχεδιασμό των περιφερειακών υπηρεσιών του Σώματος (Λιμενικός Καλλικράτης), τις οργανικές θέσεις, την εξέλιξη μέσα από το Σώμα σύμφωνα με την πρόταση που έχει υποβληθεί στο σ/ν, θέματα που αφορούν τα πληρώματα των Σκαφών, των ειδικών μονάδων, τον Λ.Α.Π, το ΤΑΛΣ, το Βαθμολόγιο των προερχομένων από Σχολή Λ/Φ και αυτά που άπτονται της εφαρμογής του ν.4504/17 και απαιτούν την έκδοση κανονιστικών πράξεων και προεδρικών Διαταγμάτων. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου