Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΕΓΚΡΙΣΗ 624.574 € ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ-ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ







Από το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:


Το απόγευμα της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση, των ενταγμένων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έργων, για την Εύβοια.

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο Ευβοιώτης Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Νίκος Μαυραγάνης, βρέθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο Χαλκίδας, όπου και παρουσίασε τα έργα που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας.

Το παρών έδωσαν οι Δήμαρχοι, Ιστιαίας - Αιδηψού, κα. Λίνα Ευσταθίου Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, κ. Χρήστος Καλυβιώτης, Διρφύων - Μεσσαπίων, κ. Γιώργος Ψαθάς και Καρύστου κ. Λευτέρης Ραβιόλος.

Μεταξύ των έργων που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Έργων, είναι και η αποκατάσταση και συντήρηση του παραλιακού δρόμου, που συνδέει τα Λουτρά Αιδηψού με τον Άγιο Νικόλαο. Παράλληλα με τα έργα συντήρησης του δρόμου, προβλέπεται και η τοποθέτηση σήμανσης ασφαλείας. Το εγκριθέν ποσόν ανέρχεται στα 624.574 €.

Οι προσπάθειες του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού για δημιουργία έργων υποδομής και προώθηση της τοπικής ανάπτυξης συνεχίζονται αδιάκοπα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου