Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΗΛΙΑ





Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την υλοποίηση του έργου βραχοπροστασίας της Εθνικής Οδού Αιδηψού - Χαλκίδας στο ύψος των Ηλίων, προϋπολογισμού 8 εκατομμυρίων, καθώς υπογράφηκε η σχετική σύμβαση.

Ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης, γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα με ένα μεγάλο έργο για το οδικό δίκτυο της Εύβοιας. Πάντα έλεγα ότι είναι ντροπή να βλέπεις, στον δρόμο "Ροβιές- ‘Ηλια", ταμπέλα που αναγράφει "Προχωράτε με δική σας ευθύνη" λόγω των κατολισθήσεων. Πάντα έλεγα και λέω ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά, αν δεν κλείσεις τις πληγές του παρελθόντος. Έτσι λοιπόν, καταφέραμε και εξασφαλίσαμε την χρηματοδότηση ενός μεγάλου έργου. Υπογράψαμε την σύμβαση για τις παρεμβάσεις που βάζουν τέλος στις κατολισθήσεις κατά μήκος της διαδρομής. Κατασκευή στεγάστρου και τοιχίων για να μη τρέμει το φυλλοκάρδι κανενός όταν περνά από τον συγκεκριμένο δρόμο.
Υ.Γ. Έχω ζητήσει να ξηλώσω εγώ την πινακίδα της ντροπής από το συγκεκριμένο σημείο.


Όπως έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν, ευχόμαστε το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο γιατί θα βοηθήσει στην άμεση επικοινωνία με τα τουριστικά θέρετρα της Βόρειας Εύβοιας, θα συμβάλει στην ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής, αλλά και θα διευκολύνει ιδιαίτερα τους κατοίκους των Ηλίων σε θέματα καθημερινής πρακτικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου