Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΒΟΥΒΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ





Με την μαθητική παρέλαση κορυφώθηκε ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην Αιδηψό. 
Φέτος, το ρυθμό στους μαθητές δεν έδινε ούτε κάποια σχολική μπάντα ή φιλαρμονική, ούτε η μουσική από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή αλλά μία σφυρίχτρα για τους μικρότερους μαθητές και η απόλυτη σιγή για τους μεγαλύτερους. Και αυτό διότι δεν έπαιζαν, για άγνωστους σε εμάς λόγους, εμβατήρια τα οποία είθισται να συνοδεύουν τις παρελάσεις. Το γεγονός αυτό απέσπασε αρκετά επικριτικά σχόλια από γονείς, συγγενείς και επισκέπτες που βρέθηκαν στην παραλιακή οδό της λουτρόπολης για να παρακολουθήσουν, να χειροκροτήσουν και να απολαύσουν τα παιδιά. 

Την παρέλαση των μαθητών παρακολούθησαν και χειροκρότησαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού, κ. Γιάννης Κοντζιάς, ο Αντιδήμαρχος, κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Δημήτρης Ζουπανιώτης, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αιδηψού, κ. Θανάσης Πατσούρας, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και οι ιερείς των ενοριών μας.

Πριν την έναρξη της μαθητικής παρέλασης, πραγματοποιήθηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων.

Ο εορτασμός της Εθνικής μας Επετείου θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα στις 19.00 στο υδροθεραπευτήριο του ΕΟΤ με τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Λ. Αιδηψού να πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα «Οι Έλληνες λογοτέχνες για το έπος του ΄40».



































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου