Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Ν.Ο.Δ.Ω ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ




Ακόμη ένα όμορφο αθλητικό γεγονός διοργανώθηκε σήμερα, Κυριακή, από τον Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών με την επίδειξη νέων αθλητών canoe-kayak και ιστιοδρομιών κατηγορίας optimist στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή εντός του λιμένα των Ωρεών.

Χάρη στις ιδανικές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, οι μικροί αθλητές είχαν τη δυνατότητα να επιδείξουν τις αθλητικές τους ικανότητες κάτω από τις οδηγίες και εντολές των προπονητών τους Γιάννη Κωνσταντινίδη, για τους αθλητές κατηγορίας Optimist, και Ζωή Φλώκου, για τους αθλητές του Canoe-Kayak. Τόσο οι γονείς όσο 
και οι θεατές, που βρέθηκαν στο λιμάνι των Ωρεών, θαύμασαν τους αθλητές του ομίλου μας και διαπίστωσαν την μεγάλη πρόοδο που έχουν σημειώσει. Είναι γεγονός ότι χάρη στην καθοδήγηση των νέων προπονητών, τις φιλότιμες προσπάθειες των μελών του ομίλου και την εντατική προπόνηση, τα παιδιά του Ν.Ο.Δ.Ω. παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση και έχουν περάσει σε άλλο, ανώτερο επίπεδο.

Μετά τη λήξη της επίδειξης, ακολούθησε μπουφές για τους μικρούς αθλητές και απονομή των διπλωμάτων από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, κ. Δημήτρη Ζουπανιώτη, και τον προϊστάμενο του λιμενικού σταθμού Πευκίου, κ. Χάρη Καραπαναγιώτη.

Τέλος, ο κ. Θωμάς Παπαβασιλείου, ένας από τους εμπνευστές και διοργανωτές του Edipsos Multisport & Wellness Festival που θα πραγματοποιηθεί στην Αιδηψό από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου, μίλησε στα παιδιά και τα προσκάλεσε να συμμετάσχουν και εκείνα στο αθλητικό event.



















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου