Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ 1ΟΥ EDIPSOS MULTISPORT & WELLNESS FESTIVAL






Πρώτη μέρα αγώνων σήμερα, Σάββατο, για το 1ο Edipsos Multisport & Wellness Festival, η οποία ξεκίνησε το πρωί με τους αγώνες κολύμβησης ενηλίκων που διεξήχθησαν σε τρεις αποστάσεις - 750, 1500 και 3000 μέτρα - και τον αγώνα παίδων 100 μέτρων.

Στους κολυμβητικούς αγώνες συμμετείχαν μεγάλα ονόματα του υγρού στίβου όπως οι Γιάννης Δρυμωνάκος (πρωταθλητής Ευρώπης), Νίκος Σημαντήρας (πρωταθλητής Ελλάδος), Βίκυ Κουβέλη (ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στο Καζάν της Ρωσίας), Μάικ Αργύρης, Κρυσταλλία Καλαχάνη (Πανελληνιονίκης και μέλος της Εθνικής Ομάδας Γυναικών – Υδατοσφαίρισης), Ασημίνα Ιγγλέζου (τρίαθλο).

Αξιοσημείωτες ήταν και οι συμμετοχές του Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών με τους Κωνσταντίνα Τζελάλη και Αντώνη Τσώνο, ο οποίος μάλιστα τερμάτισε πρώτος στη διαδρομή των 750 μέτρων.


Οι διοργανωτές (Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού και ATP Training) είχαν φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, καθιστώντας τους αγώνες κολύμβησης, και κατά συνέπεια το φεστιβάλ, ένα άρτια οργανωμένο και σημαντικό αθλητικό γεγονός για τη Β. Εύβοια που αναμφίβολα θα γίνει θεσμός.

Το φεστιβάλ αθλητισμού και ευεξίας θα συνεχιστεί και αύριο, Κυριακή, με πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τον ημιμαραθώνιο Αιδηψού, αγώνες δρόμου και Nordic Walking και πολλά άλλα happening για μικρούς και μεγάλους.










































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου