Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ Ι.Ε.Κ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣΑπό το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Σκοπός του Δημόσιου ΙΕΚ Ιστιαίας - Αιδηψού, είναι η ΔΩΡΕΑΝ παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης σε αποφοίτους Λυκείου (ανεξαρτήτου ηλικίας), καθώς αποτελεί μεταδευτεροβάθμια επαγγελματική κατάρτιση επιπέδου 5. Η λειτουργία των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. εποπτεύεται από την Γ.Γ.Δ.Β.Μ & το ΙΝΕΔΙΒΙΜ και τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΠΕΘ.

Το Δ.ΙΕΚ Ιστιαίας - Αιδηψού κατά το 1ο έτος, λειτούργησε με 2 ειδικότητες:

1η - Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον τομέα της Αγροτικής Οικονομίας

2η - Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.


Κάθε Α΄ Εξάμηνο του έτους η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, αποφασίζει για τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν σε κάθε Δημόσιο ΙΕΚ. Στο ΙΕΚ Ιστιαίας – Αιδηψού, αναμένεται να δοθεί έγκριση για το εξάμηνο 2017Β’, για τις κατωτέρω ειδικότητες, για τις οποίες μπορεί να εκδηλωθεί ενδιαφέρον από υποψήφιους σπουδαστές.

Οι καινούργιες υπό έγκριση ειδικότητες είναι:

Α. Ειδικός Λουτροθεραπείας-SPA

Β. Τεχνικός Συντήρησης & Επισκευής Γεωργικών μηχανημάτων

Γ. Γραμματέας Ανώτερων & Ανώτατων Στελεχών

Δ. Ειδικός Βιολογικής-Οικολογικής Γεωργίας

Ε. Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

Οι 'επίσημες" αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά σε ημερομηνία που θα ανακοινώσει η ΓΓΔΒΜ στο σύνδεσμο https://iek.sch.gr ή στη ΓΓΔΒΜ www.gsae.edu.gr www.gsae.edu.gr, όπως και στα κατά τόπους ΚΕΠ του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου