Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Ο 3ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΔ ΩΡΕΩΝ





Με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία και τη συμμετοχή 33 κολυμβητριών και κολυμβητών πραγματοποιήθηκε ο 3ος αγώνας κολύμβησης αντοχής από τον Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών σε συνδιοργάνωση με τον Εκπολιτιστικό - Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέου Πύργου «Αναγέννηση», τον Εκπολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Ωρεών και τον Εμπορικό Σύλλογο Ωρεών.

Με σύμμαχο την ήρεμη θάλασσα και τον καλό καιρό, οι κολυμβητές πήραν εκκίνηση για τον διάπλου των 2000 μέτρων λίγο πριν της 11.00 το πρωί της Κυριακής, 23 Ιουλίου 2017, από την παραλία του Νέου Πύργου με κατεύθυνση προς το γραφικό λιμάνι των Ωρεών.


Χαρακτηριστικό του αγώνα οι συμμετοχές κολυμβητών από το Μαραθώνα, τα Βριλήσσια, τον Άλιμο, την Καλλιθέα, τη Χαλκίδα, το Αλιβέρι, τη Ρόδο, τη Λάρισα, την Ιστιαία, τους Ωρεούς, τον Νέο Πύργο καθώς και από άλλα σημεία της Ελλάδας με τις ηλικίες τους να κυμαίνονται από 16 έως και 67 ετών!

Μετά και τον τερματισμό του Σέρμπη Νικόλαου, με χρόνο 1' 55'', που μαζί με τον Θεοδώρου Χαρίδημο αγωνίστηκαν στην ειδική κατηγορία ατόμων με ειδικές ικανότητες, δίνοντας σε όλους ένα μάθημα ζωής και αποδεικνύοντας ότι με τη δύναμη της ψυχής και τη θέληση μπορεί κανείς να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες, ακολούθησε η απονομή των κυπέλλων, μεταλλίων και διπλωμάτων στους νικητές των 4 κατηγοριών.

Την απονομή στην κατηγορία των Αντρών με νικητές τους Πανάρετο Στυλιανό, Πανάρετο Χρήστο και Φιρφιλιώνη Ανδρέα-Σταύρο με χρόνο 23' 51'', 24' 54'' και 30' 20'' αντίστοιχα, έκαναν η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού, κα Λίνα Ευσταθίου-Σπανού, και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Σπανός Αθανάσιος.

Στην κατηγορία Γυναικών με νικήτριες της Λαϊνά Ναταλία με χρόνο 35' 48'', Αγγελέτου Νικολέτα με χρόνο 35' 58'' και Ασημακοπούλου Παναγιώτα με χρόνο 41' 09'' την απονομή έκαναν ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Ωρεών, κ. Κυριάκος Βογιατζής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ωρεών, κ. Καλόγερος, και ο Πατέρας Κωνσταντίνος.

Τέλος, την απονομή στην κατηγορία Μεγαλύτερου Αθλητή με νικητή τον κ. Βόρρη Σπύρο έκανε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωρεών, κα. Χριστίνα Σάμιαλη, και στην κατηγορία ΑΜΕΑ με νικητή τον Σέρμπη Νικόλαο, η κα. Λεμονιά Μουλά, Πρόεδρος του Συλλόγου 
«Αναγέννηση».




































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου