Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ





Δυναμική είναι η προσπάθεια εισόδου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και στην τουριστική αγορά του Ισραήλ, μια τουριστική αγορά που αναζητά ασφαλείς και οικονομικούς προορισμούς, προορισμούς με πράσινο, διαφορετικότητα στο τοπίο αλλά και γαστρονομικές ιδιαιτερότητες.

Σε συνέχεια της συμμετοχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην τουριστική έκθεση του Τελ Αβίβ τον περασμένο Φεβρουάριο, 6 δημοσιογράφοι των μεγαλύτερων τηλεοπτικών σταθμών και έντυπων μέσων ενημέρωσης του Ισραήλ ξεναγούνται από την Πέμπτη, 22 Ιουνίου, στις ομορφιές της Περιφέρειάς μας.

Στα πλαίσια του προγράμματος που υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία και το γραφείο του ΕΟΤ του Ισραήλ, οι δημοσιογράφοι φιλοξενούνται από το βράδυ της Παρασκευής, 23 Ιουνίου, στη λουτρόπολη της Αιδηψού, όπου, το πρωί του Σαββάτου, είχαν την ευκαιρία να κάνουν spa και στη συνέχεια να επισκεφθούν το παραδοσιακό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του κ. Δημητρίου για να παρακολουθήσουν την παρασκευή και, φυσικά, να γευτούν την διάσημη μπουγάτσα Αιδηψού
.

Μετά την ξενάγησή τους στην Αιδηψό από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιάννη Κοντζιά, οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν την Ιστιαία, τα Ελληνικά, το Πευκί και θα ολοκληρώσουν την περιήγησή τους στη Βόρεια Εύβοια με ψάρεμα και γαστρονομικό event στα Λιχαδονήσια.

Το πρωί της Κυριακής, θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στη Στερεά και συγκεκριμένα στο Καρπενήσι, την Αράχοβα, τους Δελφούς και το Γαλαξίδι για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους την Τρίτη, 27 Ιουνίου, έχοντας στις αποσκευές τους τις καλύτερες εντυπώσεις από τον τόπο μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου