Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΟΤ

Μετά τις κινητοποιήσεις πολιτών, φορέων και επιχειρηματιών της περιοχής, το υδροθεραπευτήριο του ΕΟΤ στην Αιδηψό λειτουργεί από σήμερα Σάββατο, 03 Ιουλίου 2017.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του υδροθεραπευτηρίου, ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων και το μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, κος Κοκκαλιάρης Ανδρέας, εξέδωσαν τα παρακάτω δελτία τύπου.
Δελτίο τύπου Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων 

Αξιότιμα μέλη,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι από αυριο 3/6/2017 , αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στον ΕΟΤ νέα προισταμένη μαζί με 3 εργάτες και πλέον η υπηρεσία θα είναι ανοικτή και απόλυτα λειτουργική για το επισκέψιμο κοινό.Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη όλων σας και για την άμεση ανταπόκριση του αιτήματός μας από τον κύριο Τερζάκη Γεώργιο.

Για το ΔΣ
Ολγα Βογιατζή


Δελτίο τύπου μέλους Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων 

Μετά τις έντονες προσπάθειες των τελευταίων ημερών ξεκίνησε σήμερα την λειτουργία του το υδροθεραπευτήριο του ΕΟΤ Αιδηψού.
Οι επιχειρηματίες της Αιδηψού ευχαριστούμε θερμά για τις άμεσες ενέργειές τους:
την υπουργό τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά,
τους βουλευτές Ευβοίας, κ. Αναστάσιο Πρατσόλη και Σίμο Κεδίκογλου,
τον αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κ. Γιάννη Κοντζιά και
το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού

Αποδεικνύεται ότι όταν είμαστε ενωμένοι, πέραν προσωπικών και κομματικών διαφορών, μπορούμε να πετύχουμε τα μέγιστα για την ανάπτυξη του τόπου μας!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου