Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΚΑΙ 4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΔΗΨΟΥ
Περισσότεροι από 400 χορωδοί και χορευτές από 6 διαφορετικές χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Tουρκία, Ουζμπεκιστάν και Πολωνία θα συμμετέχουν και φέτος στο 
«3ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Αιδηψού» και στο «4ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αιδηψού».

Για δύο διήμερα, υπό την οργανωτική ευθύνη του Προέδρου και Καλλιτεχνικού Διευθυντή των 2 φεστιβάλ Θανάση Βοσνιάκου και την αρωγή συγκεκριμένων ξενοδοχείων στα οποία θα διαμένουν χορωδίες και χορευτικά, κατά τη διάρκεια των δύο αυτών φεστιβάλ θα πλημμυρίσουν τα Λουτρά Αιδηψού από πλήθος καταξιωμένων καλλιτεχνών, μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό μείγμα ζωντανής μουσικής, τραγουδιού και χορού.

Στο 
«3ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Αιδηψού» το διήμερο 7 & 8 Ιουλίου θα συμμετέχουν 5 χορωδίες, ενώ στο «4ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αιδηψού» το διήμερο 14 & 15 Ιουλίου θα συμμετέχουν 11 χορευτικά συγκροτήματα. Και τα 2 φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του πάρκινγκ της ΟΛΝΕ, στο λιμάνι των Λουτρών Αιδηψού με ώρα έναρξης 21.00.

Καλούμε όλους τους κατοίκους της Αιδηψού και όλους τους επισκέπτες να έρθουν να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της Εύβοιας του φετινού καλοκαιριού κι ένα από τα μεγαλύτερα του είδους στην Ελλάδα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα και των 4 βραδιών.
Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου