Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΗΛΙΑΣ ΠΕΤΣΗΣ: ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν' ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ







Από το γραφείο του κ. Ηλία Πετσή λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:


Η πρόσφατη μεγάλης έκτασης βλάβη του αντλιοστασίου του βιολογικού καθαρισμού της Λουτρόπολης, με υποχρεώνει να επαναφέρω στη δημόσια συζήτηση, την ερώτηση που απεύθυνα στην κυρία Ευσταθίου στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την πρόσκληση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την υποβολή φακέλων σχετικά με τη χρηματοδότηση έργων αναβάθμισης και συντήρησης υφιστάμενων μονάδων βιολογικών καθαρισμών σε δήμους της περιφέρειας.

Βέβαια η απάντηση της απροετοίμαστης για άλλη μια φορά κυρίας Δημάρχου, ήταν "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε".

Δυστυχώς η ίδια και το πολυμελές επιτελείο συμβούλων και συγγενών της, για άλλη μια φορά ήταν μακριά από τα γεγονότα, με αποτέλεσμα να χαθεί μια μοναδική ευκαιρία για τη βελτίωση και αποκατάσταση της λειτουργίας του έργου.

Συνεχίζει με την ίδια αδιαφορία το καταστρεπτικό έργο του προκατόχου της Χριστοφή Ζάχου και οι δύο εκλεκτοί της οικογένειας Κεδίκογλου, βυθίζουν το Δήμο στην απόλυτη ανυποληψία.

Δυστυχώς για την ίδια, την αποκάλυψη μου επιβεβαιώνει η αντιδήμαρχος Αιδηψού, κυρία Λουκατζίκου, που της αποδίδει ευθύνη και υπαιτιότητα.

Ολοκληρώνονται τρία καταστρεπτικά χρόνια διοίκησης Ευσταθίου, τα οποία συμπληρώνουν τα τέσσερα Ζάχου, χωρίς να έχει εκτελεσθεί κανένα απολύτως έργο και με μηδενική απορρόφηση πόρων ΕΣΠΑ.

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού είναι κάτω από την απόλυτη ομηρεία και εποπτεία της πολιτικής οικογένειας και των παρεμβάσεών της για πρόσωπα και επιλογές εκλεκτών, με όρους πολιτικής μαφίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου