Κυριακή 21 Μαΐου 2017

25ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕ 148 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ






Με απόλυτη επιτυχία 
διεξήχθη από την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α), υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, ο ποδηλατικός γύρος Βόρειας Ευβοίας με την Αιδηψό να βρίσκεται για άλλη μια χρονιά στο επίκεντρο του αγώνα.

Η εκκίνηση του 25ου ποδηλατικού γύρου, στον οποίο συμμετείχαν 148 αθλητές από ομίλους των Αθηνών, της Χαλκίδας, του Βόλου, της Λαμίας, του Άργους, της Καλαμάτας, της Πάρου κ.α., δόθηκε στις 11.00 το πρωί της Κυριακής, 21 Μαΐου 2017, στην παραλιακή των Λ. Αιδηψού από τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αιδηψού, κο Δημήτρη Αγγελόπουλο.

Οι ποδηλάτες, αφού διένυσαν 120 χιλιόμετρα περνώντας από Λίμνη, Στροφυλιά, Αγία Άννα, Πευκί, Ιστιαία, τερμάτισαν έπειτα από περίπου 4 ώρες στη διασταύρωση του Αγίου.

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς τα Λουτρά Αιδηψού, όπου πραγματοποιήθηκε στις 16.30 η απονομή των κυπέλλων και μεταλλίων. Στην τελετή απονομής παραβρέθηκαν η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού, κα Λίνα Ευσταθίου - Σπανού και ο Αντιδήμαρχος Ωρεών, κος Κυριάκος Βογιατζής.

Κατά την τελετή απονομής, η Π.Ε.Π.Α δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να απονείμει τιμητικές πλακέτες στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού για τη στήριξή του, στην Αστυνομική Αρχή για τη βοήθειά της στη διεξαγωγή του αγώνα καθώς και στο Cafe Αpollon που ήταν ο αθλοθέτης του ποδηλατικού γύρου.

Συγχαρητήρια σε όλους, και του χρόνου!

















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου