Κυριακή 2 Απριλίου 2017

LET'S DO IT EDIPSOS !!





Με σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», σύλλογοι και πολίτες της Αιδηψού συμμετείχαν και φέτος στην πανελλαδική περιβαλλοντική εκστρατεία Let's do it Greece.

Το ραντεβού δόθηκε στις 10 το πρωί έξω από το Δημαρχείο της Λουτρόπολης, απ'όπου οι εθελοντές προμηθεύτηκαν τα απαραίτητα υλικά και σύνεργα καθαρισμού, προσφορά του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, και στη συνέχεια χωρίστηκαν και ανέλαβαν ο καθένας το πόστο του.

Ο Σύλλογος Ξενοδόχων Λ. Αιδηψού σε συνεργασία με τον Μουσικό, Πολιτιστικό, Χορευτικό Σύλλογο Αιδηψού και πολίτες εθελοντές ανέλαβαν να καθαρίσουν την παραλία κάτω από τον παιδικό σταθμό της πόλης μας και το χώρο έξω από το Δημοτικό Πάρκο.

Οι γονείς και τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λ. Αιδηψού, επέλεξαν να ομορφύνουν και να φυτέψουν φυτά στον περιβάλλοντα χώρο της παιδικής βιβλιοθήκης. Τα παιδιά, με τη βοήθεια των μεγαλυτέρων που είχαν αναλάβει τις βαριές δουλειές, φύτεψαν λεμονιές, τριανταφυλλιές και 
διάφορα αρωματικά φυτά, όλα προσφορά της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.

Τέλος, μια τρίτη ομάδα εθελοντών ανέλαβε να καθαρίσει και να συμμορφώσει το χώρο του Κοιμητηρίου της πόλης μας.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους θυσίασαν τη σημερινή κυριακάτική τους βόλτα και μακάρι του χρόνου η συμμετοχή να είναι ακόμα μεγαλύτερη!





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου