Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΜΕ ΟΥΡΙΟ ΑΝΕΜΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ





Με ούριο άνεμο ξεκίνησε σήμερα στη Λίμνη το Περιφερειακό Πρωτάθλημα 
Ιστιοπλοΐας Κεντρικής Ελλάδας για σκάφη Optimist και Laser 4,7 που συνδιοργανώνουν ο Ναυτικός Όμιλος Λίμνης και ο Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών.

Στην Α φάση του περιφερειακού πρωταθλήματος δήλωσαν συμμετοχή συνολικά 95 αθλητές από τους Ναυτικούς Ομίλους Αταλάντης, Αγίου Κωνσταντίνου, Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Βόλου, Χαλκίδας, Αργοναυτών Βόλου, Γαλαξειδίου, Λίμνης και Ωρεών με εκκίνηση να παίρνουν τελικά περίπου 80 σκάφη.

Αξιόλογη είναι και η συμμετοχή των δύο τοπικών μας ναυτικών ομίλων, της Λίμνης και των Ωρεών, που εκπροσωπούνται από 5 παιδιά ο καθένας.

Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας, που έχει φέρει στη Βόρεια Εύβοια αρκετούς αθλητές και επισκέπτες από την Κεντρική Ελλάδα, θα συνεχιστεί και το άλλο Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Μαρτίου, στους γραφικούς Ωρεούς όπου θα πέσει και η αυλαία του αγώνα με την τελετή λήξης και απονομής των επάθλων στους νικητές.

Συγχαρητήρια αξίζουν ο Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών για τις προσπάθειες που καταβάλλει -παρά τις όποιες δυσκολίες- και οι μικροί αθλητές του Ομίλου, Ελευθερία Θ., Κωνσταντίνος Σ., Γιάννης Σ., Νικόλας Σ. και Γιώργος Χ., για τη συμμετοχή τους σε έναν τόσο απαιτητικό αγώνα.


Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ και τις συμμετοχές του αγώνα.








































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου