Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΛΛΟΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ

Από το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:


Τη χάραξη και τη δημιουργία ορεινών διαδρομών για οργανωμένες περιπατητικές δραστηριότητες θα ξεκινήσει άμεσα ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού, προσθέτοντας ένα σημαντικό ατού για την περεταίρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Ο Περιπατητικός Τουρισμός, αποτελεί σήμερα ένα ιδανικό συμπλήρωμα του Ιαματικού Τουρισμού και καθίσταται ιδιαίτερα δελεαστικός στην περιοχή μας, όπου τα μοναδικά ορεινά δάση της Βόρειας Εύβοιας, περιβάλλουν αρμονικά τις περίφημες ιαματικές πηγές της Αιδηψού και τις εξαίρετες παραλίες μας.

Εκτός της τουριστικής εκμετάλλευσης, η χάραξη των περιπατητικών διαδρομών, δημιουργεί προϋποθέσεις προστασίας του δασικού περιβάλλοντος και εκτίμησής του από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

Τη προσεχή Δευτέρα στην Ιστιαία και ώρα 17:00 θα γίνει αναλυτική ενημέρωση επί του θέματος στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας-Αιδηψού.

Η Δημοτική Αρχή Ιστιαίας-Αιδηψού εκδηλώνει για μία ακόμη φορά τις οικολογικές της ευαισθησίες, θεωρώντας πως το φυσικό περιβάλλον αποτελεί βασικό παράγοντα γενικής ανάπτυξης των ανθρώπινων κοινωνιών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου