Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑ ΑΙΔΗΨΟΥ




Μια αγωνιστική πριν λήξη η Β΄ φάση του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΚΑΣΕ, οι Κορασίδες του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού κατέκτησαν αήττητες την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και περιμένουν το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 στις 14.30 να σηκώσουν το κύπελλο στο κλειστό της Αιδηψού, μετά τον αγώνα με τον Πρωτέα Σχηματαρίου (ώρα 13.00) που είναι τυπική πλέον διαδικασία .

Σήμερα Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 αντιμετώπισαν στην Αρτάκη τον Αλέξανδρο και τον νίκησαν εύκολα με 40-66 κάνοντας την τρίτη νίκη τους στη Β΄φάση.

Η επιστροφή των πρωταθλητριών στο Λιμάνι της Αιδηψού ήταν γιορτινή με το φέρι μποτ ΑΙΟΛΟΣ να σφυρίζει κατά την άφιξη, με φίλους και γνωστούς να περιμένουν να αγκαλιάσουν τα κορίτσια, τα καπνογόνα να δημιουργούν μια γιορτινή ατμόσφαιρα και τους πολλούς επισκέπτες που αναχωρούσαν εκείνη την ώρα να συμμετέχουν στη χαρά όλων μας.

Δίνουμε ραντεβού όλοι το Σάββατο Πρωταπριλιά –χωρίς να είναι ψέμα- στο Κλειστό της Αιδηψού για τον αγώνα με τον Πρωτέα Σχηματαρίου (ώρα 13.00) και στις 14.30 στην απονομή του Κυπέλλου στις Πρωταθλήτριες Κορασίδες. 

Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου