Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ





Από το Σύλλογο Ξενοδόχων Λ. Αιδηψού λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Διοργανώθηκε στην Στοκχόλμη στις 18/3 – 19/3 η έκθεση Mediterranean panorama. Για πρώτη φορά με περίπτερο του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, σε κεντρικό σημείο και εξαιρετική διοργάνωση, εντυπωσίασε τους Σουηδούς η αποστολή του Δήμου με επικεφαλής την Δήμαρχο κ. Λίνα Ευσταθίου και εκπροσώπους από τον Σύλλογο Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού, Χορευτικό Σύλλογο Αιδηψού, αντιπροσώπων καταλυμάτων από το Πευκί και τον γευσιγνώστη Μάρκο Μάρκο.

Η κα. Σταραντζή Σίσσυ εκπροσώπησε τον Σύλλογό μας και έκανε σημαντικές επαφές για την προώθηση και προβολή των μελών μας. Μοιράστηκαν έντυπα από τα ξενοδοχεία – μέλη μας, καθώς και δόθηκαν πληροφορίες για την Αιδηψό και τον φυσικό ιαματικό πλούτο του τόπου μας. Άριστες ήταν οι εντυπώσεις που άφησε αυτή η διοργάνωση και ζωντανή απόδειξη ήταν το ενδιαφέρον που έδειξαν οι Σουηδοί που είχαν κατακλίσει το περίπτερό μας.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και την Δήμαρχο κ. Λίνα Ευσταθίου για την ευκαιρία που μας έδωσε να προβάλλουμε το τουριστικό μας προϊόν με ξεχωριστό περίπτερο. Τέλος όλα τα μέλη μας που στήριξαν την προσπάθεια αυτή με το υλικό τους και τα ελκυστικά πακέτα τους.

Η Τουριστική Έκθεση Mediterranean panorama έκλεισε τις πύλες της στις 19/3 με μεγάλη επιτυχία και τονίζουμε πως υπήρξαν σημαντικές επαφές με ξένους Τουριστικούς Οργανισμούς.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου