Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΛΛΑ ΑΙΔΗΨΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 11 ΚΑΙ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017






Τρεις αγώνες και τρεις νίκες για τα αγωνιστικά τμήματα του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου 2017 .

1. Νικηφόρα συνέχισαν το Σάββατο 11/3 οι Κορασίδες στη Β΄φάση επικρατώντας εύκολα του ΓΣ Αυλίδας με 94-46 μέσα στην Αιδηψό και σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Βρίσκονται πλέον 2 σκαλοπάτια πριν από την κορυφή και την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΣΚΑΣΕ. Απομένουν οι αγώνες με τον Αλέξανδρο στην Αρτάκη στις 25 Μαρτίου και με τον Πρωτέα Σχηματαρίου στην Αιδηψό την Πρωταπριλιά, ώστε να μην είναι ούτε όνειρο ούτε ψέμα το Πανεπαρχιακό του Πάσχα στην Αθήνα.

2. Την σκυτάλη πήραν την Κυριακή 12/3 οι Γυναίκες του ΣΥΛΛΑ (με τις Κορασίδες στη βασική τους σύνθεση συν δύο μεγαλύτερα κορίτσια) που πήγαν στην Αυλίδα και ξανανίκησαν τον ΓΣ Αυλίδας με 30-72 σε εύκολο για τα κορίτσια αγώνα, όπου η συμμετοχή των κοριτσιών έχει σημασία και όχι τόσο οι νίκες.

3. Στη συνέχεια η αποστολή του ΣΥΛΛΑ με την Αντρική ομάδα πήγε στο Σχηματάρι (πέρα δώθε στην Εθνική οδό σήμερα χάσαμε τον Αλεξίου που έμεινε Αλίαρτο …) όπου οι άντρες τον τελευταίο αγώνα για φέτος νίκησαν τον Πρωτέα Σχηματαρίου με 56-73, κλείνοντας νικηφόρα μια χρονιά, όπου στις «λεπτομέρειες» έχασαν την είσοδό τους στα play off .


Τα πρωταθλήματα για φέτος συνεχίζονται με τις Κορασίδες, τις Γυναίκες και τα Αναπτυξιακά τμήματα, ενώ σχεδιάζονται και πολλά τουρνουά των Ακαδημιών του Σύλλα. Και φυσικά το 3χ3 street basket της Μεγάλης Εβδομάδας είναι στα σκαριά με πολλές εκπλήξεις…

Περισσότερα στους συνδέσμους που ακολουθούν.

http://eviabasket.gr/?p=26448

http://eviabasket.gr/?p=26709

http://eviabasket.gr/?p=26724


Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου