Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ







Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιστιαίας λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Επίσκεψη στα Πυροσβεστικά Κλιμάκια Λίμνης και Μαντουδίου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιστιαίας πραγματοποίησε την Παρασκευή  17-2-2017, ο απερχόμενος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ευβοίας Πύραρχος Σηφάκης Γεώργιος. Κατά την επίσκεψή του συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαντουδίου- Λίμνης -Αγίας Άννας και μέλη εθελοντικών οργανώσεων. Ο κ. Σηφάκης σε δήλωσή του ευχαρίστησε τόσο το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος στην Βόρεια Εύβοια όσο και τους Δημάρχους, τις Υπηρεσίες και τους φορείς με τους οποίους συνεργάστηκε, κατά τα τρία έτη που είχε την Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στην Εύβοια.

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου- Λίμνης -Αγίας Άννας, κ Χρήστος Καλυβιώτης από την πλευρά του ευχαρίστησε και αυτός τον απερχόμενο Διοικητή, κ. Σηφάκη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν, ιδιαίτερα την φετινή αντιπυρική περίοδο, αφού λόγω της ανομβρίας εκδηλώθηκαν αρκετές και δύσκολες πυρκαγιές στην περιοχή του Δήμου, όπως στην Αγία Άννα, το Κυμάσι Μαντουδίου, την Δαφνούσα, το Παλιοχώρι , οι οποίες έσβησαν σχεδόν άμεσα και κυρίως την δύσκολη Πυρκαγιά στην Φαράκλα όπου το Πυροσβεστικό Σώμα και ιδιαίτερα η τοπικές υπηρεσίες του Νομού έδωσαν σκληρή μάχη για να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές και να περιοριστούν οι ζημιές. Εύχομαι, δήλωσε, τα καλύτερα για σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και χαίρομαι που μετατίθεστε σε Υπηρεσία κοντά στον τόπο μόνιμης κατοικία σας. Θέλω να ξέρετε ότι έχετε κερδίσει στο πρόσωπό μου ένα φίλο. Εύχομαι και με τον καινούριο Διοικητή να έχουμε μια τόσο εποικοδομητική και αγαστή συνεργασία.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιστιαίας, Επιπυραγός Ψαρρός Κωνσταντίνος που ήταν παρόν  κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Λίμνης μεταξύ του κ. Σηφάκη και του Δημάρχου Μαντουδίου- Λίμνης -Αγίας Άννας, κ Χρήστου Καλυβιώτη, ευχαρίστησε τον απερχόμενο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ευβοίας, για το άριστο πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης που υπήρχε μεταξύ τους και δήλωσε ότι ο κ. Σηφάκης είναι ένας ικανότατος αξιωματικός, που τον διακρίνει η εργατικότητα, η ευσυνειδησία και η ακεραιότητα. 
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του, που πλέον θα προσφέρει από την θέση του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Βοιωτίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου