Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ






Συζήτηση - συνάντηση με την Αντιδήμαρχο της ΔΕ Αιδηψού, κα Άννα Λουκατζίκου, είχαν την Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο οι σύλλογοι της Αιδηψού και τα μέλη αυτών με σκοπό να συζητήσουν και να προλάβουν τυχόν προβλήματα πριν την έναρξη της φετινής θερινής περιόδου.

Η συζήτηση κινήθηκε ως επί το πλείστον σε 4 άξονες. Την καθαριότητα, τις παραλίες, την τουριστική προβολή και τον ΒΙΟ.ΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στην καθαριότητα, τα θέματα που έθιξαν οι παρευρισκόμενοι ήταν η συχνότητα αποκομιδής των απορριμμάτων, η έλλειψη οδοκαθαριστών, η απουσία καλαθιών απορριμμάτων σε αρκετά σημεία της πόλης και το καθάρισμα/πλύσιμο των κάδων.

Σχετικά με τις παραλίες, τα σημεία που επισημάνθηκαν στην Αντιδήμαρχο ήταν η τοποθέτηση ομπρελών και ντουζιέρων, η τοποθέτηση ή/και επισκευή των σημείων πρόσβασης (σκάλες) στις παραλίες, η ανάγκη περισσότερων ναυαγοσωστών στις πολυσύχναστες παραλίες και η φωταγώγηση της δημοτικής πλαζ.

Όσον αφορά στην τουριστική προβολή προτάθηκε να προβληθούν διαφημιστικά σποτ σε τηλεοπτικά κανάλια και να ενταχθούν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α. και του Δήμου εκδηλώσεις που προσελκύουν το ενδιαφέρον της νεολαίας.

Τέλος, αναφορικά με τον ΒΙΟ.ΚΑ., συζητήθηκε το κατά πόσο το αποχετευτικό σύστημα της πόλης λειτουργεί ομαλά και τονίστηκε η ανάγκη να συνδεθούν άμεσα όλοι όσοι έχουν πρόσβαση στο δίκτυο.

Άλλα θέματα που αναφέρθηκαν κατά τη συνάντηση ήταν η απουσία πληροφοριακών πινακίδων τόσο εντός της πόλης όσο και εκτός αυτής, η συγκοινωνία του ΚΤΕΛ, οι θέσεις στάσιμου εμπορίου, τα αδέσποτα και η δημιουργία σημείου πληροφόρησης τουριστών.

Μετά τη λήξη της συζήτησης, οι σύλλογοι δεσμεύτηκαν να γνωστοποιήσουν και εγγράφως στην Αντιδήμαρχο τα θέματα που τους απασχολούν με στόχο αυτά να έχουν τακτοποιηθεί πριν την έναρξη της θερινής περιόδου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου