Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ




Σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017, στο Apollon music cafe, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού, η οποία πλαισιώθηκε από τα τραγούδια του Βασίλη Ανεμογιού και της ορχήστρας του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής, κος Σίμος Κεδίκογλου, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτ. Τουριστικών Καταλυμάτων Νοτίου Ευβοίας και Σκύρου, κος Σιλβέστρος Αλάμπεης και κος Βαγγέλης Αγγελής αντίστοιχα, ο Τμηματάρχης Υπουργείου Τουρισμού, κος Ηλιόπουλος Κων/νος, και η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, κα Τζοβάνα Γκόγκου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων, κα Ελένη Φώτου, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου, ευχήθηκε για το 2017 προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες και έκοψε μαζί με τη γραμματέα, κα Σταραντζή 
Σίσσυ, τον ταμία, κο Σχοινά Δημήτρη, και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσων, κο Ζουπανιώτη Δημήτρη, την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα. Στη συνέχεια, ακολούθησε κλήρωση με πλούσια δώρα για τους τυχερούς.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου