Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ





Από το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Το ένα καλλίτερο από το άλλο είναι τα Χριστουγεννιάτικα Δένδρα που φιλοτέχνησαν με ανακυκλώσιμα υλικά οι μικροί μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού. Η ευκαιρία αυτής της καλλιτεχνικής έκφρασης δόθηκε στους μαθητές από τον Περιφερειακό Φο.Σ.Δ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. στα πλαίσια του διαγωνισμού που προκήρυξε, μεταξύ των Δημοτικών Σχολείων της Στερεάς Ελλάδας, για την κατασκευή του καλύτερου Χριστουγεννιάτικου Δένδρου με ανακυκλώσιμα υλικά.

Με χαρούμενη έκπληξη τόσο η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κα. Λίνα Ευσταθίου, όσο το Δ.Σ. και το προσωπικό του Δήμου, υποδέχθηκαν σήμερα το πρωί τα μικρά αριστουργήματα των μαθητών που φανέρωσαν μοναδικές καλλιτεχνικές εμπνεύσεις στη διαδικασία αξιοποίησης ανακυκλώσιμων υλικών.

Τα δένδρα θα εκτίθενται στους χώρους του Δημαρχείου μέχρι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και θα αποτελέσουν σίγουρα αντικείμενο θαυμασμού όλων των Δημοτών για τις ικανότητες των παιδιών μας. Αυτών των παιδιών που συντηρούν την αισιοδοξία της τοπικής μας κοινωνίας κατά τη ζοφερή αυτή περίοδο. Αυτών των παιδιών για τα οποία ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητές του, προκειμένου να διατηρούν διαρκώς τη χαρά και την ενεργητικότητά τους, ανεξαρτήτως εμποδίων.

Το δυσκολότερο έργο αυτού του πρωτότυπου διαγωνισμού, πιστεύουμε πως θα έχουν οι κριτές που θα κληθούν να ανακηρύξουν μεταξύ πολλών αριστουργημάτων τα καλλίτερα και να απονείμουν βραβεία μεταξύ ισοδύναμων καλλιτεχνικών σχολικών ομάδων.

Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στα παιδιά των σχολείων μας και στους εκπαιδευτικούς τους.











2 σχόλια:

  1. αριστουργημάτων τα καλλίτερα και !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγχαρητήρια στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς που συστρατεύτηκαν με την πρωτοβουλία! καλά Χριστούγεννα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή