Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΖΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝΔύο πολύ όμορφες εκδηλώσεις διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων «η Αγία Τριάδα» την Κυριακή και τη Δευτέρα, 25 και 26 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που βρίσκεται εντός του Πάρκου της Αιδηψού.

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων συμμετέχει ενεργά στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και καλεί όλους τους μικρούς μας φίλους στο Καραμελόσπιτο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού για να συμμετάσχουν σε δύο καλλιτεχνικά εργαστήρια.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου, και ώρα 19.00, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, υπό την καθοδήγηση της εθελόντριας Ματούλας Κουρπαδάκη να φτιάξουν στολίδια από πηλό και τη Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου, και ώρα 18.30, να κατασκευάσουν τις δικές τους μοναδικές χιονόμπαλες.

Έως και την πρώτη μέρα του νέου χρόνου, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα διεξάγεται πλήθος δωρεάν εκδηλώσεων για τους μικρούς μας φίλους όπως προβολή ταινιών, χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες χώρες, face painting, zumba και πολλά ακόμη.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου