Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ





Παρά τη βροχή και τη χαμηλή θερμοκρασία, αρκετοί ήταν οι πολίτες, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων που βρέθηκαν σήμερα Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016, και ώρα 09.00 στην είσοδο του ξενοδοχείου Θέρμαι Σύλλα, όπου θα διεξάγεται έως και τη Δευτέρα το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής, για να διαμαρτυρηθούν για την επικείμενη υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος και παράλληλα να κάνουν γνωστό το θέμα στους συμμετέχοντες συνέδρους και επισκέπτες.

Αρχικά, ο κόσμος βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο και στη συνέχεια, όταν και ξεκίνησε το συνέδριο, μεταφέρθηκε στην αίθουσα συνεδρίασης του ξενοδοχείου. 
Εκεί ήταν και η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, κα Λίνα Ευσταθίου-Σπανού, η οποία κηρύσσοντας την έναρξη του Πανελληνίου Συνεδρίου ανέφερε μεταξύ άλλων:

Θα ήθελα να κάνω μια παρένθεση διαμαρτυρίας σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας για την αντιμετώπιση της σύγχρονης Αιδηψού από το κράτος.
Το κράτος που αποφάσισε να καταργήσει το Αστυνομικό Τμήμα της Λουτρόπολης με υποτιθέμενο στόχο την ενδυνάμωση της εθνικής μας οικονομίας. Μια απόφαση, βέβαια, που σίγουρα θα έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από των επιδιωκομένων, αφού θα προκαλέσει σοβαρότατο πλήγμα στην προσπάθεια τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης όχι μόνο της Λουτρόπολης αλλά και ολόκληρου του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού. Οπότε για ποια τουριστική ανάπτυξη μιλάμε, από τη στιγμή που προσπαθούμε να λειτουργήσουμε με μια επαναστατική τακτική και την ίδια ακριβώς στιγμή καταργείται το Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού και όπως γνωρίζετε όλοι, στα πλαίσια της γενικότερης ανασφάλειας που επικρατεί στον κόσμο, αυτό που πρωτίστως θέλει να αισθανθεί ο τουρίστας είναι η ασφάλειά του.









Για όσους ακόμα δεν έχουν υπογράψει στο ηλεκτρονικό ψήφισμα, μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

ΒΗΜΑ 1
Πατήστε τον σύνδεσμο που θα βρείτε ----ΕΔΩ----

ΒΗΜΑ 2
Εισαγάγετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email) στο πεδίο που βρίσκεται εντός του κόκκινου πλαισίου της παρακάτω εικόνας.





ΒΗΜΑ 3
Εάν έχετε συμμετάσχει στο παρελθόν σε άλλη εκστρατεία του Avaaz, πατήστε ΥΠΟΓΡΑΦΩ και τέλος.

Εάν ΔΕΝ έχετε συμμετάσχει ξανά σε εκστρατεία του Avaaz, θα σας ζητηθεί

α) να συμπληρώσετε το όνομά σας στο αντίστοιχο πεδίο (βλέπε κόκκινο πλαίσιο στην παρακάτω εικόνα) και

β) να επιλέξετε τη χώρα σας από τη λίστα. Για να εμφανιστεί η λίστα με τις χώρες, πατήστε το βελάκι δίπλα από τη λέξη Χώρα. Στη συνέχεια, πατήστε ΥΠΟΓΡΑΦΩ και τέλος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου