Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΧΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΙΔΗΨΟΥ




Η Αιδηψός, η μεγαλύτερη λουτρόπολη της χώρας, κινδυνεύει να μείνει χωρίς Αστυνομικό Τμήμα.


Η επικείμενη αποδυνάμωση και μελλοντική κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος της Αιδηψού, μεταξύ άλλων, θα μειώσει σημαντικά το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και επισκεπτών, θα οδηγήσει στο κλείσιμο των τραπεζικών καταστημάτων και θα προκαλέσει σοβαρό πλήγμα στην προσπάθεια οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής αλλά και γενικότερα της Βόρειας Εύβοιας. 

Μια από τις ενέργειες λοιπόν της Συντονιστικής Επιτροπής Δημοτών της Αιδηψού, για να μην υποβαθμιστεί το Αστυνομικό Τμήμα σε Αστυνομικό Σταθμό, ήταν η δημιουργία μιας εκστρατείας στην ιστοσελίδα Avaaz με σκοπό να συγκεντρωθούν όσο το δυνατό περισσότερες ηλεκτρονικές υπογραφές.

Και επειδή δεν πρέπει να χαθεί καμία υπογραφή, φτιάξαμε προς διευκόλυνσή σας τις παρακάτω οδηγίες για τη συμμετοχή σας στην εκστρατεία.



ΒΗΜΑ 1

Πατήστε τον σύνδεσμο που θα βρείτε ----ΕΔΩ----



ΒΗΜΑ 2

Εισαγάγετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email) στο πεδίο που βρίσκεται εντός του κόκκινου πλαισίου της παρακάτω εικόνας.



ΒΗΜΑ 3

Εάν έχετε συμμετάσχει στο παρελθόν σε άλλη εκστρατεία του Avaaz, πατήστε ΥΠΟΓΡΑΦΩ και τέλος.

Εάν ΔΕΝ έχετε συμμετάσχει ξανά σε εκστρατεία του Avaaz, θα σας ζητηθεί 

α) να συμπληρώσετε το όνομά σας στο αντίστοιχο πεδίο (βλέπε κόκκινο πλαίσιο στην παρακάτω εικόνα) και

β) να επιλέξετε τη χώρα σας από τη λίστα. Για να εμφανιστεί η λίστα με τις χώρες, πατήστε το βελάκι δίπλα από τη λέξη Χώρα. Στη συνέχεια, πατήστε ΥΠΟΓΡΑΦΩ και τέλος.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου