Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΣτο πλαίσιο της επίσκεψης της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, η οποία επλήγη από τις πρόσφατες πυρκαγιές, βραβεύτηκαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μεταξύ λοιπών εκπροσώπων φορέων που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς από την 30η Ιουλίου μέχρι και την 02η Αυγούστου 2016.

Συγκεκριμένα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, στο κτίριο Μελά Λίμνης, βραβεύτηκε προσωπικό του Λιμεναρχείου Αιδηψού καθώς και οι Κυβερνήτες και μέλη πληρωμάτων πέντε (05) πλωτών περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.. Τα βραβεία απονεμήθηκαν από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ενώ για τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το βραβείο παρελήφθη από το Λιμενάρχη του Λιμεναρχείου Αιδηψού Πλωτάρχη Λ.Σ. Δανίκα Σωτήριο.

Στην ανωτέρω εκδήλωση παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Αποστόλου, ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κ.κ. Χρυσόστομος, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Ακριώτης, ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης , ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας κ. Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας κ. Χρήστος Καλυβιώτης, ο Διοικητής της 4ηςΠεριφερειακής Διοίκησης Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Δεμερτζής Κωνσταντίνος καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου