Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΡΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑπό το γραφείο της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού και η Δήμαρχος κ. Λίνα Ευσταθίου, εκφράζοντας τα αισθήματα του συνόλου των πολιτών της Βόρειας Εύβοιας και όχι μόνο, διατρανώνουν την οδύνη τους για τη μεγάλη φυσική καταστροφή που έπληξε τη δασική περιοχή γύρω από την πανέμορφη Λίμνη. Παράλληλα εκδηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς τον όμορο Δήμο και την τοπική κοινωνία, για το ισχυρό πλήγμα που υπέστησαν από την καταστροφική πυρκαγιά. Μια πυρκαγιά που κατέκαψε και κατακαίει ένα από τα ομορφότερα δάση της Βόρειας Εύβοιας, αλλοιώνοντας το μοναδικό τοπίο της περιοχής, παρά την υπεράνθρωπη και επικίνδυνη προσπάθεια των πυροσβεστών, του στρατού, των εναέριων μέσων κατάσβεσης και του πλήθους των εθελοντών, που έσπευσαν με το πρώτο κάλεσμα. 

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού συγχαίρει όλες τις προαναφερθείσες δυνάμεις και τις παροτρύνει να συνεχίσουν με το ίδιο σθένος την προσπάθειά τους, μέχρις ότου αποτραπεί κάθε ίχνος κινδύνου επέκτασης της καταστροφής στην υπόλοιπη φύση και στις περιουσίες των κατοίκων. Ταυτόχρονα καλεί σε επαγρύπνηση όλους τους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας με το δεδομένο πως το μοναδικό φυσικό περιβάλλον μας είναι κοινή μας περιουσία και αποτελεί κομμάτι της ίδιας μας της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου