Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΖΗΤΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝΑπό το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων, Διαμερισμάτων και Studio Βορείου Ευβοίας λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Προς Δ.Σ Ιστιαίας­Αιδηψού

Προς την Δήμαρχο Λίνα Ευσταθίου

Καθότι έχουμε τρεις πνιγμούς και ένα περιστατικό με πνευμονικό οίδημα και το σύστημα υγείας υπολειτουργεί σε κατάσταση μηδενική, καθότι οι ίδιοι οι πολίτες έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους χωρίς να υπάρχει πάντα θετικό αποτέλεσμα, ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων, Διαμερισμάτων και Studio Βορείου Ευβοίας αιτείται την άμεση και έκτακτη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρών Αιδηψού ­Ιστιαίας, ώστε να καλυφθούν οι θέσεις των ναυαγοσωστών της περιοχής Λ.Αιδηψού.

Γνωρίζουμε ότι οι θέσεις είναι πέντε (5). Αιτούμαστε την άμεση κάλυψη και των πέντε θέσεων, οι οποίες είχαν προκηρυχθεί σε προγενέστερους χρόνους. Δεν μπορούμε να αφήσουμε να συνεχιστούν οι θάνατοι στις παραλίες της Αιδηψού. Ζητάμε άμεση και έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα (ζωής και θανάτου) την πλήρωση των θέσεων των ναυαγοσωστών.

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Η Πρόεδρος                   Ο Γραμματέας

Ολγα Βογιατζή             Αθανάσιος Παπαδιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου