Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΥΛΛΑ ΑΙΔΗΨΟΥ




Από τις Ακαδημίες του Σύλλα Αιδηψού λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Οι Ακαδημίες του Σύλλα Αιδηψού γιόρτασαν το Σάββατο τη λήξη της αγωνιστικής χρονιάς 2015-2016, στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών Αιδηψού, με προπονήσεις, ασκήσεις δεξιότητας, διαγωνιστικά παιχνίδια και πολλούς προσκεκλημένους!

Γονείς, φίλοι και μικροί και μεγάλοι αθλητές του ΣΥΛΛΑ χάρηκαν μια όμορφη βραδιά και με φόντο τη θάλασσα αλλά και με σημαντικούς προσκεκλημένους, έκλεισαν μια όμορφη και πετυχημένη αθλητική χρονιά.

Μαζί με τους μικρούς αθλητές του ΣΥΛΛΑ βρέθηκαν ο Κώστας Παπαδόπουλος βοηθός προπονητή στην Εθνική Νεανίδων και πρώην προπονητής των ακαδημιών του  Παναθηναϊκού, η Ζωή Κεχαγιά παίκτρια Α1 καθώς και οι παίχτες Εθνικών κατηγοριών Κιαπέκος Μάκης και Νίκος Λάβαρης.

Την παράσταση όμως έκλεψαν σε μια guest εμφάνιση ο Νώντας Παπαντωνίου της ΑΕΚ και ο Αιδηψιώτης παίχτης του Παναθηναϊκού Νίκος Παπάς, που είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον Σύλλα.

Όλοι μίλησαν στα παιδιά και τιμήθηκαν από τη διοίκηση του Σύλλα με αναμνηστικά δώρα. Στον Νίκο Παπά δόθηκε η φανέλα του Σύλλα που φορούσε όταν έπαιζε στο παιδικό …

Καλό καλοκαίρι και ραντεβού την πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη.

Περισσότερες φωτό στην σελίδα https://www.facebook.com/SYLLAS-EDIPSOY- 1990-108543295919626/photos/?tab=album&album_id=987923121314968

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου