Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

2ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΚΑΙ 3ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΔΗΨΟΥ





Λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Περισσότεροι από 700 χορωδοί και χορευτές από Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Μεγάλη Βρετανία, Ουζμπεκιστάν και Κιργιστάν θα συμμετέχουν φέτος στο 2ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Αιδηψού και στο 3 ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αιδηψού, στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της Εύβοιας του φετινού καλοκαιριού κι ένα από τα μεγαλύτερα του είδους στην Ελλάδα.
Για δύο τριήμερα, υπό την οργανωτική ευθύνη του Προέδρου και Καλλιτεχνικού Διευθυντή των 2 φεστιβάλ Θανάση Βοσνιάκου και τη σημαντική αρωγή του συνδιοργανωτή Συλλόγου Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού, τα δύο αυτά φεστιβάλ θα πλημμυρίσουν τα Λουτρά Αιδηψού από πλήθος καταξιωμένων καλλιτεχνών, μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό μείγμα ζωντανής μουσικής, τραγουδιού και χορού.

Στο 2 ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Αιδηψού, το τριήμερο 1, 2 & 3 Ιουλίου θα συμμετέχουν 14 χορωδίες με ώρα έναρξης 20.30, ενώ στο 3 ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αιδηψού το τριήμερο 8, 9 & 10 Ιουλίου θα συμμετέχουν 6 χορευτικά συγκροτήματα με ώρα έναρξης στις 21.00. Και τα 2 φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του πάρκινγκ στο λιμάνι των Λουτρών Αιδηψού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου