Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΛΑΜΨΗ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ HELLAS RALLY RAID ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ



Με πλήθος ξένων δημοσιογράφων, κόσμου και με τις μουσικές επιλογές της Red Bull πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του Hellas Rally Raid 2016 στην Αιδηψό.

Από τις συμμετοχές ξεχωρίζουν οι αναβάτες Stefan Svitko - δεύτερος στο Rally Dakar 2016, Gerard Farres - επίσημος αναβάτης της KTM, Xavier de Soultrait - επίσημος αναβάτης της Yamaha, Sebastian Souday - συμμετοχή στο Rally Dakar 2016, Jan Zatko - συμμετοχή σε Dakar, Africa Eco Race κ.α. και πολλοί ακόμα αξιόλογοι αναβάτες.

Εντύπωση προκάλεσαν οι γυναικείες συμμετοχές του αγώνα, ο μόλις δεκαέξι ετών ισραηλινός αναβάτης, ο 62χρονος ιταλός αναβάτης Massimo Prazolli αλλά και ο αγωνιζόμενος που έβγαλε selfie με τον παρουσιαστή της βραδιάς, κ. Μελέτη, με φόντο τον κόσμο. Επίσης, άξιοι συγχαρητηρίων είναι οι αυστριακοί Hannes Kinigadner και Wolfgang Illek που έμειναν παραπληγικοί έπειτα από ατύχημα. Το πλήθος δε ξεσηκώθηκε όταν ανέβηκε στη ράμπα η ελληνική συμμετοχή με αναβάτη τον Θανάση Κουβά.


Για να δείτε αναλυτικά όλες τις συμμετοχές του αγώνα πατήστε εδώ.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι αύριο, Τρίτη 10 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί υπερειδική στη Λιχάδα με την εκκίνηση να δίνεται στις 10.30 από το γήπεδο των Γιάλτρων.

Ευχόμαστε καλό δρόμο σε όλους τους αναβάτες και τα πληρώματα!

































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου