Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ HELLAS RALLY RAID 2016
Από το γραφείο της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Hellas Rally Raid 2016, που εφέτος φιλοξενήθηκε από τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού.

Στην πανηγυρική λήξη των αγώνων και την απονομή των επάθλων στους νικητές παρευρέθη η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, η οποία επεσήμανε τη συγκυρία της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την πρώτη εμφάνιση του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην Ελλάδα.

Η κ. Ευσταθίου στο σύντομο χαιρετισμό της μεταξύ άλλων τόνισε:

"Ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός αποτελεί μία έκφραση της σύγχρονης εποχής, που ο άνθρωπος με την συμβολή των τεχνολογικών του επινοήσεων, δάμασε τις αποστάσεις, τα φυσικά εμπόδια και την ταχύτητα μετακίνησης υπό όλες τις συνθήκες.

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού ευχαρίστως στήριξε την οργάνωση διεξαγωγής αυτών των αγώνων, θεωρώντας πως δίνεται η ευκαιρία σε πολλούς ανθρώπους να γνωρίσουν και να απολαύσουν την πανδαισία της βορειοευοϊκής φύσης και να συμβάλλουν στην προβολή της.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση και ολοκλήρωση του Hellas Rally Raid, και να ευχαριστήσω όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Δήμου μας, ιδιαιτέρως το Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία σε ότι αφορά τη συμβολή τους στην ομαλή εξέλιξη της διοργάνωσης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου