Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ




Από το γραφείο της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Ελένη Ευσταθίου, εφαρμόζοντας τις δεσμεύσεις περί ανανεώσεων, που είχε αναλάβει από την αρχή της θητείας της, όρισε τους νέους και νέες αντιδημάρχους Ιστιαίας-Αιδηψού.

Το σκεπτικό αυτών των ανανεώσεων βασίζεται στην αξιοποίηση όλων των στελεχών, που έχουν τις δυνατότητες και την προθυμία να προσφέρουν. Η Δήμαρχος ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους απερχόμενους αντιδημάρχους που σε μία δύσκολη περίοδο, έβαλαν τις βάσεις ενός εξαίρετου έργου, το οποίο καλούνται να συνεχίσουν οι διάδοχοί τους, με την ίδια αφοσίωση.

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση ορίζονται:

1. Λουκατζίκου Άννα - Αλεξάνδρα κατά τόπον Αντιδήμαρχος για την Δ.Ε. Αιδηψού (αντικατάσταση του Αντιδημάρχου Ζουπανιώτη Δημήτριου).

2. Τσούτσικας Ιωάννης κατά τόπον Αντιδήμαρχος για τη Δ.Ε. Αρτεμισίου (αντικατάσταση του Αντιδημάρχου Σελίμη Κωνσταντίνου).

3. Τσάντζαλος Αθανάσιος κατά τόπον Αντιδήμαρχος, χωρίς αντιμισθία, για την Δ.Ε Ιστιαίας (αντικατάσταση του Αντιδημάρχου Κατούνη Ιωάννη.).

4. Βογιατζής Κυριάκος κατά τόπον Αντιδήμαρχος για την Δ.Ε. Ωρεών (αντικατάσταση του Αντιδημάρχου Παπαδόπουλου Κωνσταντίνου).

5. Καψοράχης Χρήστος κατά τόπον Αντιδήμαρχος για την Δ.Ε. Λιχάδας (ως έμμισθου Αντιδημάρχου Δ.Ε Λιχάδος από άμισθος Αντιδήμαρχος που ήταν μέχρι πρότινος).

Ως αναπληρώτρια αντιδήμαρχος κατά τις περιόδους απουσίας ή κωλύματος της Δημάρχου ορίζεται η Αντιδήμαρχος κ. Λουκατζίκου Άννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου