Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

«ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ» ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΒΡΥΝΙΩΤΗ



Σας περιμένουμε όλους σε ένα πρόγραμμα με πολύ κέφι, πολύ κρασί, με εικαστική έκθεση καλλιτεχνών Ιστιαίας στο παλαιό πέτρινο οικογενειακό πατητήρι και παιδική διαδραστική δραστηριότητα με τη Ζαχαρένια! 

Μια μοναδική γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι οινόφιλοι ταξιδιώτες σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία «Ανοιχτές Πόρτες» στα επισκέψιμα οινοποιεία της χώρας μας. 

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, οι Έλληνες οινοπαραγωγοί υποδέχονται τους φίλους του κρασιού στα οινοποιεία τους, προσφέροντας ξεναγήσεις και γευστικές δομικές. Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί ποικίλες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο που θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες με πολλές εκπλήξεις. 

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» αποτελούν μια πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, με στόχο το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα γεγονός γύρω από το κρασί που θα φέρει τον καταναλωτή κοντά στο χώρο παραγωγής του. 

Προγραμματίστε από τώρα το Σαββατοκύριακο σας και επισκεφτείτε το οινοποιείο ΒΡΥΝΙΩΤΗ στα Γιάλτρα Αιδηψού, μυηθείτε στον μαγευτικό κόσμο του κρασιού, γνωρίστε τη διαδικασία της οινοπαραγωγής, δείτε από κοντά αμπελώνες και δοκιμάστε τα εξαιρετικά και διακεκριμένα Ελληνικά Κρασιά ΙΑΜΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου