Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ AΕGEAN DOLPHINS ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥΑπό το γραφείο της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Μετά από τις έντονες και συνεχείς πιέσεις της Δημάρχου Ιστιαίας - Αιδηψού κ. Λίνας Ευσταθίου, από την 1η Ιουνίου ξεκινούν και πάλι οι πλόες των Aegean Doplhins, που θα περιλαμβάνουν το Πευκί ως ένα εκ των σταθμών των δρομολογίων τους.

Η δρομολογιακή γραμμή θα είναι: Βόλος - Πευκί - Σκιάθος - Σκόπελος - Αλόννησος. Τα μετ΄ επιστροφής δρομολόγια θα είναι δύο εβδομαδιαίως και θα περατωθούν στα τέλη Οκτωβρίου.

Η ενεργοποίηση αυτού του δρομολογίου αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας, αφού εκτός των φυσικών καλλονών της περιοχής μας, προσφέρεται στους επισκέπτες μας η ευκαιρία για μία απευθείας επίσκεψή τους στις πανέμορφες Βόρειες Σποράδες, ακόμη και σαν ημερήσια εκδρομή.

Η επανέναρξη των πλόων αποτελεί επιτυχία της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού, η οποία σε συνεργασία με τον Ευβοέα Βουλευτή κ. Σίμο Κεδίκογλου, κατάφεραν την εκ νέου ενεργοποίηση των εν λόγω πλόων, που είχαν διακοπεί πριν μερικά χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου