Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ 24ΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ
Με σύμμαχο τον καιρό, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, πραγματοποιήθηκε ο 24ος ποδηλατικός γύρος Βορείου Ευβοίας.

Οι αθλητές, που συμμετείχαν στον αγώνα αντοχής των 120 χιλιομέτρων, πήραν εκκίνηση το πρωί της Κυριακής, 22 Μαΐου 2016, από το cafe Αpollon και ακολούθησαν τη διαδρομή Λίμνη - Στροφυλιά - Αγία Άννα - Πευκί - Ιστιαία για να φτάσουν νωρίς το απόγευμα και χωρίς προβλήματα στο σημείο του τερματισμού, στη διασταύρωση του Αγίου.

Στη συνέχεια, οι αθλητές κατευθύνθηκαν προς τα Λουτρά Αιδηψού όπου στις 17.00 πραγματοποιήθηκε η απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων. Στην τελετή απονομής παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αιδηψού, κα Άννα Λουκατζίκου, η οποία απένειμε κύπελλα στους νικητές.

Κατά την απονομή, η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.) ευχαρίστησε το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού και την Αστυνομία για τη βοήθειά τους στη διεξαγωγή του αγώνα και απένειμαν τιμητική πλακέτα στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού και στον αθλοθέτη του ποδηλατικού γύρου, κο Παπάζογλου Ηλία (cafe Apollon).


Ευχαριστούμε τον φίλο μας και αναγνώστη, Γιάννη Κατσαντώνη, για τις φωτογραφίες από το σημείο του τερματισμού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου