Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ Α.Ε. ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΑΣΟ ΠΡΑΤΣΟΛΗΑπό την Αναπτυξιακή Αιδηψού Α.Ε. λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Στις 11/04/2016 και ημέρα Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στα Λουτρά Αιδηψού συνάντηση του κυβερνητικού βουλευτή κ. ΠΡΑΤΣΟΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ με εκπροσώπους της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΑΕ.

Το θέμα της συζητήσεως ήταν γενικά περί της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της περιοχής μας και ειδικότερα για την αξιοποίηση της «ΠΛΑΖ ΕΟΤ» των Λ. Αιδηψού που υπάγεται την ΕΤΑΔ ΑΕ.

Η συζήτηση ήταν από την αρχή εώς το τέλος εποικοδομητική, ενδιαφέρουσα και ειλικρινής. Πιστεύουμε πως τέθηκαν γερά θεμέλια για την παραχώρηση της ΠΛΑΖ από την ΕΤΑΔ Α.Ε. στην ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΙΔΗΨΟΥ Α.Ε. για την αξιοποίησή της.

Προς τούτο εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον αγαπητό βουλευτή του νησιού μας για το ενδιαφέρον αλλά και τις ενέργειες που έχει κάνει ως τώρα γύρω από αυτό το θέμα.

Επιθυμούμε και ελπίζουμε σε περαιτέρω τέτοιου είδους συναντήσεις για θετικά αποτελέσματα και πάνω απ΄όλα για το καλό της τοπικής κοινωνίας.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΙΔΗΨΟΥ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου