Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕΡΒΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια των προσπαθειών για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας σε όλες τις μορφές τουρισμού, βρίσκονται από χθες στην περιοχή της Αιδηψού, 80 Σέρβοι ποδοσφαιριστές μαζί με τους προπονητές τους. Όλες οι ενέργειες και οι λεπτομέρειες διαμονής της αποστολής, συντονίζονται από τον προπονητή κ. Δημήτρη Ζουπανιώτη.

Η εν λόγω αποστολή αποτελείται από ταλαντούχους αθλητές, γεννηθέντες τα έτη 1997-1999, κατοίκων του Δήμου Νέου Βελιγραδίου.

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού σε συνεργασία με τις ομάδες της περιοχής μας, ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ και ΟΠΑ ΑΙΔΗΨΟΥ, οργάνωσε το πρόγραμμα άθλησης των Σέρβων ποδοσφαιριστών.

Η αποστολή θα παραμείνει έως την προσεχή Παρασκευή για να ακολουθήσει νέα ισάριθμη αποστολή ταλαντούχων ποδοσφαιριστών γεννηθέντων τα έτη 2000-2004.

Κατά τη διάρκεια παραμονής των αθλητών θα διεξάγονται φιλικοί αγώνες με ομάδες της περιοχής μας.

Σκοπός αυτών των επισκέψεων είναι, αφενός η τόνωση του αθλητικού και πολιτιστικού ιδεώδους των νέων μας, αφετέρου η προβολή του τόπου μας και η δημιουργία προϋποθέσεων τουριστικών αφίξεων για παρεμφερείς λόγους.

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους φρόντισαν για την άνετη διαμονή των νεαρών επισκεπτών μας και την διευκόλυνση του έργου τους.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τις Διοικήσεις και τους παράγοντες των τοπικών ομάδων που φρόντισαν για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας. 



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου