Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ



Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές της 6ης Μαρτίου, δραττόμεθα της ευκαιρίας να σας παρουσιάσουμε τους υποψηφίους για το νέο ΔΣ του συλλόγου μας.
Πριν από την γνωριμία αυτή όμως, θα θέλαμε (όλοι οι υποψήφιοι) να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχοντας πλήρη επίγνωση των ευθυνών μας και καθώς δραστηριοποιούμαστε στην Αιδηψό όλο τον χρόνο, πασχίζουμε όπως οι περισσότεροι, να κάνουμε ότι καλύτερο τόσο για την περιοχή μας ,όσο και για τα καταλύματά μας.
Η διαφήμιση, η επαφή με παράγοντες τουριστικού ενδιαφέροντος με τουριστικούς πράκτορες και γραφεία, η συνεργασία με όλους τους συλλόγους της περιοχής μας (η ισχύς εν τη ενώσει), η συνεργασία με την περιφέρεια και τον δήμο μας, η αδιάλειπτη παρουσία μας στην Τουριστική Επιτροπή του Δήμου, η προώθηση της Αιδηψού στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της χώρας, η άμεση ενημέρωση όλων των μελών του συλλόγου, είναι στα άμεσα σχέδιά μας. Με την καλύτερη διάθεση να δουλέψουμε για τον σύλλογο, με τον χρόνο που μπορούμε να διαθέσουμε και με την όρεξη να δραστηριοποιηθούμε για το καλό όλων μας ,το λιγότερο που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι ότι ο σύλλογος θα ανανεωθεί.
Ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας στις εκλογές της Κυριακής 6 Μαρτίου και στην στήριξή σας ώστε να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό όλων μας.

Μετά τιμής, οι υποψήφιοι: (αλφαβητικά)

Βογιατζή Όλγα του Ευστρατίου ''Πηνελόπη'' studios
Γιαννημάρα Παρασκευή του Γεωργίου ''Ποσειδών'' studios
Eμμανουήλ Ελένη ''Ρόδον''
Καπελλαρής Δημήτριος του Ιωάννη ''Palazzo'' studios
Λαμπαδάρη Ελένη του Κωνσταντίνου ''Κάρολος''
Παπαδιώτης Αθανάσιος του Δημητρίου ''Rodon''
Φώτου Χρήστος του Γεωργίου ''Παλατίνο''

Με εκτίμηση,
Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου