Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΔΗΨΟΥ




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Αιδηψού το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016, στο Apollon music cafe.

Τυχερός της πίτας αναδείχθηκε ο κ. Γιάννης Γεροδήμος, ο οποίος κέρδισε ένα ταξίδι προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Lokris Travel.

Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες και οι περισσότεροι δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδούν και να χορεύουν με τα τραγούδια του Γεράσιμου Ανδρεάτου.

Το Σύλλογο τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος κα. Λίνα Ευσταθίου Σπανού, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Κοτζιάς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Αγγελική Κούκουζα-Δελχά, το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας κ. Γιάννης Tσιρογιαννίδης, η Γενική Γραμματέας του Επιμελητηρίου Ευβοίας και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας κα. Βούλα Αγιοστρατίτη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού κα. Ελένη Μπαλατσούρα, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιστιαίας κα. Μαρία Χότζα καθώς και αρκετά μέλη και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωρεών κα. Χριστίνα Σάμιαλη.

Και του χρόνου!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου